?>

Alsógatyára vetkőztették Dzsudzsákot a tegnapi győzelmi fiesztán, a nyilatkozata is rendkívül szimpatikus volt - fotók

Alsógatyára vetkőztették Dzsudzsákot a tegnapi győzelmi fiesztán, a nyilatkozata is rendkívül szimpatikus volt - fotók

A Wales elleni Európa-bajnoki selejtezős győzelem után a magyar válogatott a csoport első helyére került.

Csapatkapitányunk, Dzsudzsák Balázs osztotta meg az Instagramon, ahogy a mienk az öltözőben ünnepelnek a siker után, az egész csapat extázisban együtt énekli, hogy “Ria, ria, Hungária!”, az eltiltott Marco Rossi szövetségi kapitány is bekapcsolódik az önfeledt ünneplésbe.

Dzsudzsák Balázs kedden 102. alkalommal lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatottban, így immár egyedül áll az örökrangsor második helyén, megelőzte Bozsik Józsefet.

A kapitány a siker után leszögezte, számára sosem volt kérdés, melyik csapat a legfontosabb az életében, és most nagyon boldog, hogy a válogatott és a szurkolótábor egymásra talált, mi több, együtt dobban a szívük. A külföldi klubcsapataiban elért sikerei sem értek soha annyit, mint amikor a válogatottal élt át eredményes időszakot.

Felemelő az a hangulat, ami a stadionban vagy az országban uralkodik, ha nyerünk egy-két meccset, és semmihez sem hasonlítható, amikor tizennyolc ezren torkunk szakadtából énekeljük a himnuszt. A csapat és az ország egy szívként dobban, amire legutóbb két-három éve volt példa. Remélem, hogy ez az út a Puskás-stadionba vezet, ahol turistaként már jártunk, és célnak tűztük ki magunk elé, hogy Eb-meccset is játszhassunk ott. Nem kell elszállunk és azt hinnünk, hogy már továbbjutottunk. Nem engedhetjük meg ezt magunknak. Ugyanúgy alázatosan kell játszanunk, mint eddig és az utolsó percig csúszni-mászni, ahogy ezt eddig is tettük. (...) Bátran ki merem jelenteni, hogy eddig sem voltak motivációs problémáink, s most, hogy két nagy riválisunkat is legyőztük itthon és 9 ponttal a csoport élén állunk, pláne nem lesznek. Már most azt várjuk, mikor lesz szeptember és mikor játszunk újra telt ház előtt hazai pályán. Saját kezünkben van a sorsunk, megvan a lehetőségünk, hogy történelmet írjunk. A munka és a fegyelem idővel meghozza a gyümölcsét.

– mondta Dzsudzsák az M4 Sportnak.

A magyar szurkolók óriási hangulatot csináltak a Groupama Arénában, ezt nem is felejtették el megköszönni a játékosok, hatalmas fiesztát tartottak a siker után. Dzsudzsák Balázson csak egy alsógatya maradt, miután a odament a szurkolókhoz:

Galéria


Fotó: Fuszek Gábor

1 / 4

Fotó: Fuszek Gábor

2 / 4

Fotó: Fuszek Gábor

3 / 4

Fotó: Fuszek Gábor

4 / 4Forrás: https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/fotok-dzsudzsak-unnepleserol-a-wales-elleni-siker-utan-nyilatkozat/k15q0bq

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn