Petíciót indítottak Dárdai Pálért a Hertha-szurkolók

A világ legismertebb molett modellje, Ashley Graham 175 centis és 85 kilós/ Fotó: profimedia

Dárdai Pál a berlini kispadon töltött négy és fél éve alatt egy kieső jelölt gárdából Európa-liga- csapatot épített a vezetőség azonban nem volt vele elégedett /Fotó: Getty Images

A magyar edző még mindig rendkívül népszerű Berlinben.

Nem csitulnak a Hertha BSC körüli pletykák. Pár nappal azután, hogy a csapat aktuális trénere, Jürgen Klinsmann búcsút mondott a fővárosiak kispadjának, a klub szimpatizánsai egy emberként követelik vissza korábbi sikeredzőjüket, Dárdai Pált.

Legújabb húzásukként egy nyílt levelet címeztek Michael Preetz sportigazgatónak és a klub vezetőinek, amelyet e-mail címének megadásával bárki aláírhat. Az iromány lényege, hogy az elmúlt időszak kiábrándító szereplése miatt haladéktalanul nevezzék ki újra vezetőedzőnek Dárdait a Hertha BSC labdarúgócsapatának élére.

Az online aláírható petícióban arra kérik Preetzet, lépjen túl a saját árnyékán, és a klub érdekében (közvetve elismerve a saját hibás döntéseit is) keressen a megegyezést a magyar szakemberrel – írja a Ripost.

Azonban hiába a nagy szurkolói nyomás, a korábbi szövetségi kapitányt még nem keresték meg szeretett csapatától a hogyan továbbal kapcsolatban.

„A magyaroknak nem szívesen nyilatkozom, mert a szavaim azonnal elolvassák Berlinben, és ebből csak problémáim adódnak. Engem senki nem keresett a klubtól, tehát nem téma az edzősködés a Hertha első csapatánál. A nyárig egyébként is szabadságon vagyok” – nyilatkozta a napokban a Borsnak Dárdai.

Itt tekintheti meg a szurkolói petíciót.Forrás: https://www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/peticiot-inditottak-dardai-palert-a-hertha-szurkolok/fk742l4

Blikk

A Petrényi Család Honlapja