A spekulánsok már lecsaptak a McLaren Sennára

Mindig akadt, aki igyekezett jól keresni egy-egy korlátozott példányszámú sportkocsin, a McLaren legújabb különlegességével sincs ez másként. Az autó árának harmadáért hirdetik csak magát a foglalást.

 

Egy Sennáért persze a gyártó is egy vagyont kér, hiszen a 800 lóerős sportkocsi aerodinamikai megoldásai és alacsony tömege alapján a legjobb élményautónak ígérkezik. Emellett az 500 darabos limitált sorozat és a 750 ezer fontos – kb. 277 millió forintos – vételár kombinációja jó befektetési lehetőséget is ígér, így sokak számára még magasabb áron is vonzó vételnek tűnhet.

Nyilván erre számít az a spekuláns, aki megrendelte az autót, de csak azért, hogy jó pénzért továbbadja. Nem is a járművet, csupán a megvásárlás jogát, amiért 240 ezer fontot kér – akkora összeget, amiért bármelyik másik sportkocsit meg lehetne vásárolni a McLaren kínálatából. És nem kizárt, hogy lesz, aki kifizeti a felárat, hiszen még így is nyerhet a bolton, ha néhány évig megtartja a sportkocsit.Forrás: https://totalcar.hu/magazin/hirek/2018/07/04/a_spekulansok_mar_lecsaptak_a_mclaren_sennara/

Totalcar

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn