?>

Lecseréli a Windows jól megszokott ikonjait a Microsoft

Lecseréli a Windows jól megszokott ikonjait a Microsoft

Minden jel arra mutat, hogy a Microsoft irodai programcsomagja mellett a Windows „beépített" alkalmazásaihoz is hozzányúl, és új ikonokat tervez nekik.

Épp a napokban jelentette be a Microsoft, hogy 2019-ben elbúcsúzhatunk a jól ismert Office-ikonoktól, – a cég ugyanis lecseréli őket, – máris itt egy újabb jelenetés. A redmondi cég ugyanis nemcsak a Word, az Excel és a többi irodai szoftver ikonját szabja át teljesen, hanem a többi windowsos programét is.

Jon Friedman, az Office dizájnjáért felelős csapat vezetője egy blogposztban írt az Office-t érint változásról, emellett viszont egy kép is megjelent ott a Windows közelgő frissítéséről – szúrta ki a Thurrott. Ezek alapján új, modern ikonokat kapnak a fotók, a hírek, az e-mailek és sok más, beépített alkalmazás.

© Microsoft

A Microsoft a Windows nagyon komoly átalakítására készül a Fluent Design bevezetésével, az erről készült első képeket itt találja meg.Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20181206_microsoft_windows_uj_ikonok_erkezese_rancfelvarras_fluent_design_system#rss

hvg.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn