?>

Megérkezett: bemutatták Budapesten a britek új luxusterepjáróját

Szerencsére leginkább olyan részein változott a kis SUV, ahol nem nagyon látszik.

A Range Rover Evoque megjelenésekor stílust teremtett - persze a briteknek ez mindig is ment, gondoljunk csak a krikettre: alapvetően nagyon hasonló mint a baseball, csak sokkal elegánsabb. Ilyen az Evoque is: előtte is készültek SUV-ok, utána is, de ennyire kifinomult nem sok akadt.

Az új modell most mutatkozott be Magyarországon és a forgalmazó is elismerte, hogy szerencsére a külsőt illetően csak apróságok módosultak, a fő vonalak megmaradtak. Egy centivel szélesebb lett, ám mindössze egy milliméterrel hosszabb, keskenyebbek lettek az első lámpák, a kilincsek süllyesztettek, csak az ajtó nyitásakor lépnek ki a lemezek síkjából. Markánsan nőtt viszont az utas- és csomagtér a megnövelt tengelytáv miatt. A megcélzott felhasználói réteget pedig az mutatja, hogy a méretnövekedést úgy kommunikálták, hogy a csomagtartóba most már széltében is elfér egy összecsukott babakocsi, vagy egy golfzsák.

A palettán egyaránt vannak benzines és dízelmotorok is, 150 és 300 lóerő közötti teljesítménnyel.Forrás: http://www.blikk.hu/auto/garazs/uj-range-rover-evoque/hb0p0yh

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn