?>

Újabb karácsonyi balhét provokáltak ki a migránsok Németországban

A hesseni, fejszével hadonászó migráns esetén kívül is akadt teendője a német rendőrségnek a hétvégi karácsonyi vásárokon.

 

Nem volt nyugodt hétvégéjük azoknak a németeknek, akik Ludwigslust városában látogattak ki szombaton a helyi karácsonyi vásárra, ugyanis egy migránsokból álló nagyobb társaság hamar belekötött tősgyökeres németekbe, ebből pedig tettlegességig fajuló balhé lett. Az elszabadult indulatok megfékezésére a kiérkező rendőrök paprikaspray-t és könnygázt vetettek be, majd két személyt őrizetbe is vettek. A hírek szerint az incidensben szerencsére senki sem sérült meg komolyabban.

Németországban különösen érzékeny időszaknak számít a december, hiszen két évvel ezelőtt, december 19-én szörnyű terrortámadás rázta meg az országot, miután Berlinben egy elutasított muszlim menedékkérő egy kamionnal halálra gázolt 12 embert, többtucatnyit pedig megsebesített.

Karácsonyi vásárok megtámadását tervezte egy németországi palesztin ikerpár

Mint ismert, nem ez volt az egyetlen ügy a hétvégén Németországban, amely kapcsán rendőrségi beavatkozásra volt szükség. Korábban megírtuk, egy 38 éves líbiai migráns fejszével hadonászva, "Allahu akbart" kiáltva fenyegette meg a witzenhauseni karácsonyi vásárra kilátogató embereket. A rendőrség közleménye szerint pusztán a szerencsének volt köszönhető, hogy az erősen ittas, radikális muszlim nem sebesített meg senkit.

 


Forrás: https://888.hu/article-ujabb-karacsonyi-balhet-provokaltak-ki-a-migransok-nemetorszagban

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn